COMPROMISOS

Soc la Cristina Mundet, candidata a l’alcaldia de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai. A la meva primera presentació, ara fa 8 anys, vaig dir que el nostre projecte polític era com un viatge de llarg recorregut, algú segur que se’n recordarà. Aquell dia us vaig convidar a pujar a un vaixell amb un horitzó llunyà, un vaixell que aniria fent escales però l’objectiu no eren les escales sinó fer d’aquest municipi un lloc millor per les persones que hi viuen, per a totes. Un horitzó amb NOU grans OBJECTIUS:

I aquests grans objectius han definit els nostres programes i les nostres polítiques. Hi ha encara molt camí per recórrer, però a cada passa els tenim més a l’abast. Tot això té un cost econòmic, evidentment. Hem tret la pols als diners, que durant governs anteriors s’havien arraconat “per si de cas” i no tenien cap rendiment, i els hem revertit en més serveis per a la ciutadania.

Hem construït un SAIAR (Centre de Dia), una Via Verda a Can Terrer, una nova aula per nadons a la Llar d’Infants, hem fet millores significatives a les instal·lacions esportives i als centres escolars, hem instaurat el reforç d’anglès a l’escola i el reforç educatiu, hem assolit el 90% de reciclatge, hem impulsat beques i programes per a millorar el benestar social i la igualtat entre homes i dones,entre moltes altres coses.

I en aquests ports hi hem assentat les bases per generar-hi dinamisme, sinèrgies entre entitats… i el que ens agrada més de tot és que sereu amb nosaltres per compartir i fer créixer cadascun d’aquests ports. Per això volem seguir amb tots i totes vosaltres, per això el nostre lema és “Seguim amb tu”.